روزهای شلوغ کافه قنادی فرانسه

روزهای شلوغ کافه قنادی فرانسه - دروازه تهران - داوود قهردار

کافه قنادی فرانسه از جمله شیرینی‌پزی‌های تهران است که در آستانه سال نو روزهای پر مشغله‌ای را پشت سر می‌گذارد و علت آن شهرت و محبوبیتی است که در میان تهرانی‌ها دارد. کافه قنادی فرانسه سال ۱۳۴۴ در خیابان انقلاب تاسیس شد. بسیاری علت نامگذاری این قنادی را استخدام یک شیرینی پز فرانسوی به نام «ژیلبرت بارو» می‌دانند. این شیرینی پز اولین بار شیرینی‌های فرانسوی را در این قنادی تولید کرد و به دست مشتریان داد. گفته می‌شود این شیرینی پز فرانسوی پس از انقلاب ۵۷ به کشور خود بازگشت، اما نام فرانسه روی این کافه قنادی ماند. کافه قنادی فرانسه پس از ۵۶ سال هنوز هم میزبان تهرانی‌هایی است که عاشق خوردن شیرینی و یک فنجان قهوه‌ گرم آن هستند. داوود قهردار، عکاس دروازه تهران از این روزهای کافه قنادی فرانسه عکاسی کرده است.

۱ فروردین ۱۴۰۰ – روزنامه چندرسانه‌ای دروازه تهران

از میان خبرها: هشتاد و سومین بهار شیرینی فروشی «بهار»

نظرات بسته شده است.