واگن‌های اسبی تهران

واگن‌های اسبی تهران

واگن‌های اسبی را ناصر‌الدین شاه قاجار در سفر سومش به فرنگ دید. پس از این سفر قرارداد تأسیس این واگن‌ها با یک شرکت بلژیکی امضاء شد.

گفته می‌شود این واگن‌ها به قدری آهسته حرکت می‌‌کردند که ایستگاهی برای آن‌ها در نظر گرفته نمی‌شد چرا که مسافران در حال حرکت می‌‌توانستند سوار و پیاده شوند.

مسیر حرکت واگن‌های اسبی از ميدان توپ خانه به سوي شرق بوده و از خيابان چراغ گاز و جلوي بازار و پامنار و سفارت روسيه عبور می‌کرده است. نقشه ساختن يك خط شمالي هم مطرح بود كه قرار بود از خيابان ظهيرالدوله بگذرد، ولي اين خط كشيده نشده است.

عکس از مجموعه عکس‌های آنتوان سوریوگین است. عکاسی که پنج دهه و از دوران ناصر‌الدین شاه تا روزگار پهلوی اول در ایران عکاسی کرد. او سال ۱۲۳۰ در سفارت روسیه در ایران به دنیا آمد و سال ۱۳۱۲ در تهران درگذشت و آرامگاه دولاب تهران به خاک سپرده شد.

۸ آبان ۱۳۹۹ – روزنامه چندرسانه‌ای دروازه تهران

از میان خبرها: این فوتوقراف است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.